Monthly Archives: april 2015
Gratis parkeren op en rond de Spinozaweg

Op de Spinozaweg en eromheen kunt u 24 uur 7 dagen per week gratis parkeren. Wel geldt er in dit gebied een blauwe zone, deze is vorig jaar verder doorgetrokken naar de Heymansstraat. In deze blauwe zone bent u verplicht een parkeerkaart in uw auto neer te leggen en mag u niet langer dan 2 uur op dezelfde plek geparkeerd staan.

Kijk hieronder op de kaart waar de blauwe zone geldt.

zone

De nieuwe website van de Winkeliersvereniging Spinozaweg

Welkom op de nieuwe website van de Winkeliersvereniging Spinozaweg, op deze website kunt alle informatie vinden van de winkels op en rond de Spinozaweg. Ook kunt op deze website informatie vinden van evenementen die komen of geweest zijn. Neem ook eens een kijkje bij het foto album misschien staat u ook wel op één van onze foto’s.

Winkeliersvereniging Spinozaweg
Welkom op de website van de winkeliersvereniging Spinozaweg. Op deze website kunt u alle informatie vinden van de winkels op de Spinozaweg in Rotterdam. Van alle openingstijden tot aan de verschillende evenementen die elk jaar weer op de Spinozaweg plaatsvinden. Van braderie tot een heuse kerstmarkt met alles erop en eraan. We zien u graag!
Onze laatste berichten